logotype
  • image0 Αγγελική Μήκα
  • image0 Αγγελική Μήκα
  • "Ψήφισε τον άνθρωπο με την δική σου φωνή" - (video)
  • "Για ένα νέο ξεκίνημα με ειλικρίνεια"- (video)
  • Αντώνης Σαμαράς: "Η Ελλάδα θα τα καταφέρει"

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία

σε όσους και όσες συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Αγαπητοί μαθητές,

 

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και όλες οι οποίοι συμμετέχετε από τη   Δευτέρα 21 Μαϊου  στις Πανελλαδικές  εξετάσεις για την είσοδο σας στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα.  Τη Δευτέρα ολοκληρώνεται μια προσπάθεια ετών, μην έχετε όμως άγχος, δείξτε δύναμη, γιατί μπορεί με το παρόν εκπαιδευτικό σύστημα οι πανελλαδικές εξετάσεις να είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές της μαθητικής ζωής δεν είναι όμως η μοναδική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Ευχομαι ολόψυχα καλή δύναμη για την μικρή περίοδο που ξεκινά και κυρίως για τη ζωή που μόλις ανοίγεται μπροστά σας.     

 

 

 

Αγγελική Μήκα 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους Σερραίους και τις Σερραίες που στάθηκαν δίπλα μου και στήριξαν αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Μέσα στην σύντομη αυτή προεκλογική περίοδο ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να έρθω σε επαφή με όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτό το εγχείρημα. Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για τον αγώνα που κάναμε, να ευχηθώ καλή δύναμη σ’ αυτούς που εξελέγησαν. Το εκλογικό αποτέλεσμα μένει να αναλυθεί και να εκτιμηθεί. Το πολιτικό μήνυμα αυτών των εκλογών και η ετυμηγορία του λαού, αυτή την δύσκολη για τη χώρα μας συγκυρία, θα  αναγνωστεί με προσοχή.

 Προέχει η ασφάλεια και η σταθερότητα της πατρίδας. Είναι ώρα σύνεσης και σωφροσύνης, είναι οι στιγμές σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον τον παιδιών μας. Η ανησυχητική άνοδος ακραίων τάσεων μέσα στην κοινωνία  λόγω της δικαιολογημένης αγανάκτησης και της απελπισίας πολλών συμπολιτών μας που δοκιμάζονται σκληρά, πρέπει να προσεγγιστεί με σκεπτικισμό. Η δημοκρατία μας είναι ενήλικη πλέον και ώριμη για να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα. Σε κάθε περίπτωση πέρα από ποσοστά και αριθμούς είναι μια σημαντική ευκαιρία για να επανακαθορίσουμε τους στόχους που πρέπει να έχει η πολιτική και το περιεχόμενο με το οποίο πρέπει να επαναπροσδιοριστεί. Το πολιτικό μας σύστημα  μπορεί και πρέπει να έχει μέλλον μόνον αν θέσει ως κύριο επίκεντρο της άσκησης και της δραστηριότητας της, τη φροντίδα για τον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο, μέσα από ένα ρεαλιστικό σχέδιο που θα απαντά στις ανάγκες και την αγωνία του λαού μας.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα αγαπητοί φίλοι που βρεθήκατε στο πλευρό μου  συνοδοιπόροι σ΄ αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε.

 

Με εκτίμηση

 

Αγγελική Μήκα

Η κεντρική ομιλία της κ.Αγγελικής Μήκα

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου !

 

Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της υποψήφιας βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία κ. Αγγελικής Μήκα για ένα νέο ξεκίνημα. Στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα «Ορέστης» του Ελπίδα Resort πραγματοποίησε τη Δευτέρα 30 Απριλίου την κεντρική της ομιλία, καταθέτοντας τη δική της πρόταση εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Η κ. Μήκα αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα που φέρει αυτή η εκλογική αναμέτρηση, καθώς και στις προκλήσεις που ζητούν άμεσες απαντήσεις, με συγκεκριμένες προτάσεις.

Παράλληλα, επισήμανε τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το ΠΑΣΟΚ, στη στάση που ακολούθησαν την τελευταία διετία, τονίζοντας: “Δεν είμαστε συνυπεύθυνοι όπως τους βολεύει να παρουσιάζουν, εμείς ψηφίσαμε τη σωτηρία της πατρίδας, αυτοί έφεραν τη χώρα μας στο χείλος της καταστροφής”. 

Περισσότερα...

Επίσκεψη στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Σερρών

Την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών επισκέφθηκε τη Δευτέρα 30 Απριλίου η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αγγελική Μήκα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους Διοικητές υπηρεσιών Τμήματος Τάξης, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, Τμήματος Τροχαίας και Τμήματος Περιφέρειας Σερρών καθώς και το προσωπικό των υπηρεσιών αυτών και να συζητήσει θέματα της αρμοδιότητάς τους.

Περισσότερα...

Επίσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρ.Μακεδονίας

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αγγελική Μήκα επισκέφθηκε χθες Τετάρτη 25/4 τα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, τα γραφεία του Δήμου Σερρών καθώς και τη Λέσχη Αξιωματικών Σερρών.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν, η κ. Μήκα είχε την ευκαιρία να διατυπώσει τις απόψεις της για τις προκλήσεις που δημιουργούνται από το νέο θεσμικό πλαίσιο του «Καλλικράτη» αλλά και να συζητήσει τις διαπιστωμένες ανάγκες του Νομού Σερρών με τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς φορείς.

Περισσότερα...

Επίσκεψη στους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αγγελική Μήκα συναντήθηκε την Παρασκευή 20/4/2012 με τους εργαζόμενους του Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών ΑΕ. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα της εταιρείας καθώς προσπαθεί να επιβιώσει εν μέσω των προκλήσεων που δημιουργεί η οικονομική κρίση.  

Οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στα προβλήματα που δημιουργούνται από:

Περισσότερα...

Συνάντηση με τον εμπορικό σύλλογο

 Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αγγελική Μήκα είχε την Παρασκευή 20/4/2012 συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών. Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Αγγελο Κεχαγιά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος των Σερρών τα οποία τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής ύφεσης έχουν ενταθεί. Με τη διαπίστωση ότι οι πολύ Μικρές επιχειρήσεις έχουν φτάσει στα όρια τους με αποτέλεσμα αρκετές να οδηγούνται σε αναστολή των δραστηριοτήτων τους, γεγονός που έχει άμεσες συνέπειες στην αύξηση της ανεργίας, αφού τόσο οι αυτοαπασχολούμενοι όσο και οι εργαζόμενοι σε μικρές εμπορικές επιχειρήσεις βλέπουν την έξοδο από την αγορά εργασίας,  επισημάνθηκε  :

Περισσότερα...

Συνάντηση με την διοίκηση του επιμελητηρίου

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αγγελική Μήκα είχε χθές το μεσημέρι συνάντηση στα γραφεία του επιμελητηρίου Σερρών  με το προεδρείο και πιο συγκεκριμμένα με τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Μέγκλα, τον Ά  Αντιπρόεδρο κ. Δημήτριο Γιαννάκη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Κιρπίτσα και τον οικονομικό επόπτη κ. Θωμά Τενεκετζή.

Περισσότερα...

Δελτίο τύπου

Μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από τη Ν.Δ. η κ. Αγγελική Μήκα δήλωσε :

«Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα, σήμερα που κρίνεται το μέλλον του τόπου και των συμπολιτών μου, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις με στόχο να αλλάξει τροχιά ο τόπος μας.

Περισσότερα...

free joomla template
2020  Αγγελική Μήκα   - made by K.Christodoulou